Stonožkino vysvedčenie 2011

 

CVČ "Stonožka" Senica každoročne udeľuje počas svojho podujatia "Stonožkino vysvedčenie" ceny pre najúspešnejších členov jej krúžkov. A skupina SONNY samozrejme nezostala vzadu a zožala hneď dve veľké ocenenia.

 

Tento rok sa OBJAVOM ROKA stal tanečník zo skupiny SONNY DETI - iba 8-ročný ALBERT MACEK. Bertík tacuje druhý rok a už sa zúčastnil Majstrovstiev Slovenska i Európy. Na majstrovstvách SR v tomto roku získal krásne 3. miesto.  Na ME v Poľsku si v sólovej kategórii vytancoval 18. miesto. Titul Objav roka si teda právom zaslúži.

 

Cenu SÚBOR ROKA za najlepší kolektív CVČ tento školský rok získala skupina SONNY - DETI. Tanečná skupina SONNY - DETI, ktorú trénuje Andy Jakubcová, získala v tomto školskom roku už dve zlaté - presnejšie dve prvé miesta na súťaži v Zlíne a Skalici. Úspešní boli i na Majstrovstvách SR, kde postúpili do finále a získali celkové 4. miesto, s postupom na ME v Poľsku a na MS v Nemecku. Na ME v Poľsku si napokon vytancovali slušné 9. miesto. Treba podotknúť, že prvýkrát sú v tomto kolektíve deti, ktoré majú iba 8 či 9 rokov (až na výnimky). A už museli zvládnuť náročný súťažný stres a ďaleké cestovanie do zahraničia. Ale oni to, za pomoci rodičov a samozrejme vďaka veľmi dobrej trénerskej, pedagogickej i organizačnej práci trénerky Andy, zvládli bravúrne. K titulu deťom srdečne blahoželáme!

 

 

 

 

 

 

Ďalšie fotky nájdete TU